Álláshirdetés - közműtervezés a TSPC Mérnökirodánál

Elsődleges fülek

A TSPC Mérnökiroda Magyarország vezető mérnökirodája, mely 2012 óta szállít megoldásokat generáltervezési szemlélettel, komplex látásmóddal és innovatív technológiai háttérrel. A cégcsoport azzal a céllal jött létre, hogy részmegoldások helyett teljeskörű szolgáltatást nyújtson megrendelőinek, végigkísérve őket projektjeikben az ötlettől a megvalósulásig.
 
Több, mint száz fővel működő magyarországi vállalatuknál egyszerre valósítják meg a magas esztétikai igényeket, költséghatékonyságot és fenntarthatóságot, összehangolva az elérhető legújabb nemzetközi megoldásokat a megrendelői és lokális elvárásokkal, igényekkel.
 
Munkatársaik szakértelme kiemelkedő a 3d-technológia és a BIM-technológia legújabb megoldásainak optimális felhasználásában, így a megrendelőink akár a tervezés korai fázisában „beléphetnek velünk” az elképzelt épületbe, ezzel nemcsak költséghatékonyabbá téve a projektet, de maximalizálva a megrendelői elégedettséget is.
 
Társaságuk Infrastruktúra tervezési ágazata – többek közt – közműtervezés, víziközműtervezés szakterületen részmunkaidős/főállású álláslehetőséget biztosít hallgatóknak vagy friss diplomásoknak is Budapest belvárosi irodájában.
 
Főbb tervezési területek az aktuális projektek vonatkozásában:
- közterületi – leginkább fővárosi – közműtervezés
- tervezett út/kerékpárút vízépítés tervezés, útvíztelenítés tervezés
- magasépítési létesítmények közműellátásának tervezése
- vízkivételi műtárgyak tervezése
 
Részletek a társaság honlapján.